Open Dag gemist? Bekijk de online activiteiten die er zijn geweest.

Navigeer door onze open dag

Tijdens de online Open Dag zijn de belangrijkste onderwerpen besproken die voor jou handig zijn als je volgend jaar bij ons in de brugklas komt

Bekijk wat er besproken is

Via de onderstaande links kun je kijken wat er besproken is op de genoemde onderwerpen. 

Docenten aan woord

Onze leerlingen aan het woord

In onderstaande vlogs vertellen onze leerlingen over hun ervaringen op onze school en vertellen zij wat het College St. Paul zo bijzonder maakt.

Stacy neemt jullie mee naar de aula, de keuken, het tekenlokaal en ze geeft antwoord op een heleboel vragen! Natuurlijk deelt ze ook haar eigen ervaringen met onze school, heel waardevol na vier jaar College St. Paul.

Chris neemt je mee naar het techniek lokaal, de gymzaal (waar hij het niet kan laten om zelf even te bewegen) en het biologielokaal. Aan het eind van de rit neemt Chris even rustig de tijd om jou te vertellen over zijn ervaringen op het College st. Paul.

Aya heeft het profiel Economie en Ondernemen gekozen (E&O) in de bovenbouw. Zij laat ons de verschillende lokalen van dit profiel zien en vertelt ons wat het nou eigenlijk inhoudt, zo’n profiel. Daarnaast loopt Aya over de leerpleinen en langs “de vissenkom”, waar altijd een leerlingbegeleider zit. Natuurlijk deelt ook Aya haar ervaringen van vier jaar op het College St. Paul.

Iain neemt je mee langs de verschillende onderdelen van het profiel Dienstverlening en Producten (D&P). Verder interviewt hij meneer Jasperse, een docent die geschiedenis, aardrijkskunde en maatschappijleer geeft, maar daarnaast ook nog mentor is! En ook Iains eigen ervaringen op onze school kunnen natuurlijk niet missen.

Shelley laat jullie zien hoe het begin van haar schooldag eruit ziet. Ze vertelt over de verschillende lokalen en deelt waarom ze het zo fijn heeft op het College St. Paul.